E MBULUAR DERI NË FYT ME MBETJE/ 47-vjeçarja që nuk pastron shtëpinë bashkëjeton me papastërtitë – AlpeGossip
E MBULUAR DERI NË FYT ME MBETJE/ 47-vjeçarja që nuk pastron shtëpinë bashkëjeton me papastërtitë

E MBULUAR DERI NË FYT ME MBETJE/ 47-vjeçarja që nuk pastron shtëpinë bashkëjeton me papastërtitë

Një 47-vjeçare e ka kthyer shtëpinë e saj në një ‘vendgrumbullim’ plehrash pasi prej vitesh nuk e pastron.

Pastruesit specialistë u tmerruan kur zbuluan gjendjen në shtëpinë e Sally-Ann, e cila bashkëjetonte me papastërtie dhe ndotje ekstreme.

Sally e ka shndërruar banesën e saj në Dudley, Wes Midlands në një vend të rrezikshëm për shëndetin, por vazhdonte të jetonte aty bashkë me macet.

Gruaja arriti deri aty sa edhe të mos urinonte më në tualet për shkak të gjendjes së tmerrshme të tij.

Kudo në banesën e saj ka mbeturina, dhe, ndotja është aq e madhe sa në shtëpinë e saj kanë nisur të gjallojnë krimba dhe insekte nga më të ndryshmet.

Pas 2 vitesh ajo vendosi të thërriste ekspertët e pastrimit të cilëve iu deshën disa ditë për ta sjellë banesën në kushte normale higjienike.