“E MENDEROSA, E PRISHA…”/ Çfarë ndodhi mes Luizit dhe Kiarës: Të dua më fort se veten – AlpeGossip
“E MENDEROSA, E PRISHA…”/ Çfarë ndodhi mes Luizit dhe Kiarës: Të dua më fort se veten

“E MENDEROSA, E PRISHA…”/ Çfarë ndodhi mes Luizit dhe Kiarës: Të dua më fort se veten

Luizi dhe Kiara kanë debatuar mbrëmjen e sotme për shkak të disa fjalëve që kësaj të fundit nuk i pëlqyen të përdorura nga këngëtari.

Kiara: Se ti ke planin në kokë, kështu që kaq kisha. Të dëgjova ty e nuk më duket justifikim. Pse e bën veten të vish në këtë situatë?

Luizi: Se e bëra për të krijuar atë situatën me Efin, se nuk e lë..

Kiara: Po ç lidhje kanë argumentat, me ato fjalë që thua, thua fjalën me b*** dhe i vë shkelmin të gjithave, atë fjalë nuk ke shance të ma thuash ti mua

Luizi: Po e di që e menderosa, e prisha dhe të kërkoj falje, se të dua më fort se vetja, dhe i vë shkelmin vetes e ty kurrë jo.