E MËSONI NJËHERË E MIRË/ Ja 10 arsye PSE meshkujve ju pëlqejnë femrat më të mëdha në moshë – AlpeGossip
E MËSONI NJËHERË E MIRË/ Ja 10 arsye PSE meshkujve ju pëlqejnë femrat më të mëdha në moshë

E MËSONI NJËHERË E MIRË/ Ja 10 arsye PSE meshkujve ju pëlqejnë femrat më të mëdha në moshë

Një studim ka zbuluar se meshkujve të moshave 20 – 29 vjeç u pëlqen të frekuentojnë femra më të mëdha në moshë.

Ky studim do të rrëzonte teoritë e kërkimeve të mëparshme, sipas të cilëve meshkujt dashurojnë mbi të gjitha rininë tek një femër. Por ky studim i vitit 2015 tregon se shijet kanë ndryshuar bashkë me shoqërinë. Meshkujt, mesa duket, nuk janë më të njëjtët! Por jo vetëm ata. Sipas psikologut Sam Oëen, i cili ka shpjeguar këtë dukuri për Huffington Post, edhe vajzat e reja tani janë të vetëdijshme për tërheqjen që kanë femrat më të pjekura tek djemtë. Sidoqoftë, shumica e meshkujve që kanë parapëlqyer një femër më të madhe në moshë, kanë zgjedhur një ndryshim prej jo më shumë se 10 vitesh.

Por çfarë gjejnë ‘djaloshët’ tek femrat më të pjekura që i tërheq kaq shumë? Ne ju sjellim 10 arsyet që janë votuar më tepër në sajtin më të madh të meshkujve në botë, Askmen.com.

Femrat e rritura janë të pavarura

Femrat e rritura janë më të sigurta në vetvete

Femrat e rritura bëjnë biseda të këndshme

Femrat e rritura kanë më shumë para

Femrat e rritura janë më të pjekura në miqësi

Me femrat më të rritura takimet janë më të këndshme

Femrat e rritura nuk bëjnë skena dramatike

Ndërsa femrat e rritura janë më të ftohta karshi gjërave; ato dinë si të përballojnë ngjarjet e jetës dashurore dhe mund t’i kalojnë ato edhe vetë.

Femrat e rritura kanë më shumë përvojë seksuale

Femrat e rritura kanë më shumë përvojë me lidhjet

Femrat e rritura e vlerësojnë kohën që kalojmë bashkë