E PAZAKONTË/ Konkurentit në “Hell’s Kitchen” i mbyllet goja me ngjitëse (VIDEO) – AlpeGossip
E PAZAKONTË/ Konkurentit në “Hell’s Kitchen” i mbyllet goja me ngjitëse (VIDEO)

E PAZAKONTË/ Konkurentit në “Hell’s Kitchen” i mbyllet goja me ngjitëse (VIDEO)

Çudirat dhe situatat e tensionuara  nuk kanë të mbaruar në emisionin “Hell’s Kitchen”.

Situata është përsëritur me Sileonin, i cili mbylljen e gojës me adezivin “Qepe” e ka marrë më me sportivitet, madje tenton t’i përgjgijet shef Renatos me xheste.