“HELL’S KITCHEN”/ Kripë më shumë seç duhet, “shpërthen” Renato Mekolli: Zhduku… (VIDEO) – AlpeGossip
“HELL’S KITCHEN”/ Kripë më shumë seç duhet, “shpërthen” Renato Mekolli: Zhduku… (VIDEO)

“HELL’S KITCHEN”/ Kripë më shumë seç duhet, “shpërthen” Renato Mekolli: Zhduku… (VIDEO)

Sileoni i hedh kripë salcës së domates së Suzanës.

Veprimi kuptohet kur Suzana provon që aty ka shumë kripë dhe Sileone e pranon.

Kjo është një situatë e përsëritur në kuzhinë dhe kjo bën që reagimi i shefit të jetë i ashpër.