TË TALENTUARA, TË BUKURA DHE TË FORTA/ Këto femra shqiptare VIP janë mamatë single që duhet të merren shëmbull (FOTO) – AlpeGossip
TË TALENTUARA, TË BUKURA DHE TË FORTA/ Këto femra shqiptare VIP janë mamatë single që duhet të merren shëmbull (FOTO)

TË TALENTUARA, TË BUKURA DHE TË FORTA/ Këto femra shqiptare VIP janë mamatë single që duhet të merren shëmbull (FOTO)

Të bukura dhe me talente, këto personazhe femra shqiptare kanë ditur të jenë dhe shumë të forta. Po flasim për ato nëna VIP të cilat janë single.

Me mbështetjen ose jo të një mashkulli, deri tani ato ja kanë dalë shumë mirë të rrisin fëmijët e tyre ashtu siç ato kanë mundur dhe kanë dashur. Të pamartuara më parë ose të divorcuara, këto të famshme shqiptare kanë ecur përpara së bashku me të vegjlit e tyre. Ndonëse se mund të kenë krijuar lidhje të reja ato akoma kanë dhe do të kenë prioritet fëmijët e tyre.

Mund të themi se ky është një shembull shumë i mirë por gjithashtu dhe një provë se PO, mund të kesh një karrierë por gjithashtu dhe një fëmijë për të cilin kujdesesh. Më poshtë, nëse nuk i dinit deri tani, ne do t’ju prezantojmë me bukuroshet shqiptare që kanë mësuar t’ja dalin vetë edhe pse të pamartuara. /AlpeGossip.al

Çiljeta Xhilaga

Ingrid Gjoni

Arbana Osmani

Eneda Tarifa

Jonida Maliqi

Adrola Dushi

Hueyda El Saied

Inis Gjoni

Bora Zemani

Fjodora Fjora

Majlinda Zeka

Soni Malaj