Shpesh herë, ciftet i japin fund marrëdhënies vetëm prej një keqkuptimi. Flor Binaj është pyetur në “Mos i fol shoferit” në Ora News se çfarë do të bënte nëse do ishte pjesë e një skene që ngjan me tradhti.

Në pyetësorin “Artist apo fanatik” iu bënë pyetje të ndryshme rreth situatave imagjinare me anëtarët e familjes.

Nuk shpëtoi edhe ajo për gruan, ku moderatorja Rudina Dembacaj e pyeti: “Në supermarket, gruaja jote pengohet me një djalë simpatik me muskuj. Ajo pengohet, ai e shpëton por bie sipër tij. Ndërkohë nga cepi, del ti i pavendosur mes dy lloje letrash higjenike dhe i sheh, por nuk e di skenën që u pengua. Si do reagosh?”

Përgjigja e Florit për këtë situatë do të ishte: “Nuk dua shpjegime, hap pak kamerat.”