E QUAJTËN TË SHËMTUAR/ Aktori merr vendimin e papritur për rolin e ri në film – AlpeGossip
E QUAJTËN TË SHËMTUAR/ Aktori merr vendimin e papritur për rolin e ri në film

E QUAJTËN TË SHËMTUAR/ Aktori merr vendimin e papritur për rolin e ri në film

Aktori Will Poulter ka hequr dorë nga rrjeti social Twitter pas reagimeve rreth rolit të tij në episodin e “Black Mirror”.

Will që shfaqet si Colin Ritman në dramën ‘zgjidh adventurën tënde’, ka thënë se ka nevojë të ndryshojë marrëdhënien me rrjetet sociale.

Disa përdorues e kanë quajtur aktorin ‘të shëmtuar’ për paraqitjen që ka në film.

“Për përvojat që kam kaluar kohët e fundit, unë zgjedh të kthehem një hap mbrapa, si i tipit Twitter”, shkruajti ai.

Më pas falenderoi njerëzit që kishin komentuar për shfaqjen dhe për përgjigjet e tyre të të gjitha llojeve.