Edhe pas këtij incidenti, Stresi nuk e ndalon konsumimin e marihuanës. Shikoni çfarë i ka ndodhur (FOTO) – AlpeGossip
Edhe pas këtij incidenti, Stresi nuk e ndalon konsumimin e marihuanës. Shikoni çfarë i ka ndodhur (FOTO)

Edhe pas këtij incidenti, Stresi nuk e ndalon konsumimin e marihuanës. Shikoni çfarë i ka ndodhur (FOTO)

Është cilësuar gjithnjë si ‘bad boy’ dhe duket se i tillë do të vazhdojë të jetë. Pas aventurave të shumta me policinë, arratisjet dhe burgun, Stresi vendosi t’i japë një tjetër drejtim jetës së tij duke u fejuar. Por nga diçka nuk largohet dot: konsumimi i marihuanës. Edhe pas incidentit që i ka pësuar gishti, reperi arrin të bëjë një cigare të dredhur duke përmbushur shijet e tij.