EDHE TI JE FIKSUAR ME KËTË NGJYRË? Ja pse të gjitha i lyejnë kështu sytë – AlpeGossip
EDHE TI JE FIKSUAR ME KËTË NGJYRË? Ja pse të gjitha i lyejnë kështu sytë

EDHE TI JE FIKSUAR ME KËTË NGJYRË? Ja pse të gjitha i lyejnë kështu sytë

Me siguri në koleksionin tuaj të make up-ve, duhet të keni një paletë sysh ngjyrë portokalli. Nxirreni që aty sepse do t’ju duhet!

Pse të gjitha po i lyejnë kështu sytë?

Nëse s’e keni vënë re, të gjitha së fundmi kanë vetëm një ngjyrë si zgjedhje për të lyer sytë: portokallinë!

Pse të gjitha po i lyejnë kështu sytë?

Përveç nuancave të tokës që janë shpëtimi i të gjithëve, portokallia ka momentin më të mirë të saj në sytë tanë. Për më tepër darkave, nëse përdorni nuancën me shkëlqim të saj.

Pse të gjitha po i lyejnë kështu sytë?

Kjo ngjyrë shkon në çdo tip lëkure dhe jo më kot, një pjesë e mirë e vajzave të famshme e kanë kthyer në nuancën e preferuar.

Pse të gjitha po i lyejnë kështu sytë?

Syri del më në pah, më i plotë dhe fytyra merr pamje më të ngrohtë.

Pse të gjitha po i lyejnë kështu sytë?

Nuk keni nevojë për grim të rëndë apo penel. Mjafton kjo ngjyrë, pak rimel, një buzëkuq dhe gati për të sunduar botën!