Elita Rudi dhe Gjiko janë zyrtarisht të martuar/ Publikohen video nga ceremonia madhështor – AlpeGossip
Elita Rudi dhe Gjiko janë zyrtarisht të martuar/ Publikohen video nga ceremonia madhështor

Elita Rudi dhe Gjiko janë zyrtarisht të martuar/ Publikohen video nga ceremonia madhështor

Zyrtarisht të martuar!

Elita Rudi dhe Gjiko sapo i thanë “PO” njëri-tjetrit para miqve më të mirë dhe familjarëve dhe tani janë zyrtarisht të martuar. Ashthu siç e kemi parë në përditshmëri edhe në dasmën e tij Gjiko është treguar shumë i thjeshtë dhe “Funny”. Kjo shihet në këtë video ku i thotë “po” Elitës, por në mënyrëm siç vetëm ai di. Më poshtë shihni momentin e kurorëzimit të dashurisë dhe puthjes së parë si të martuar!