EMA ANDREA RRËMBEN ÇMIMIN “AKTORJA MË E MIRË”/ “Nëna dhe fëmija” triumfon në “FIAT-Festival” – AlpeGossip
EMA ANDREA RRËMBEN ÇMIMIN “AKTORJA MË E MIRË”/ “Nëna dhe fëmija” triumfon në “FIAT-Festival”

EMA ANDREA RRËMBEN ÇMIMIN “AKTORJA MË E MIRË”/ “Nëna dhe fëmija” triumfon në “FIAT-Festival”

“Nëna dhe fëmija” garantoi një tjetër sukses të padikutueshëm në festivalin 33-vjeçar “FIAT-Festival”.

Ky festival mjaft serioz që mbahet në Podgoricë, sjell pranë vetes shumë shtete të ndryshme, të cilat marrin pjesë me shfaqje konteporane. Pjesëmarrja jonë, falë artistes Ema Andrea dhe një djali po kaq plot talent si Matia Llupa, i dhanë vulën përfundimtare një tjetër sfide.

 

Pjesëmarrja e Ema Andreas dhe aktorit të talentuar Matia Llupa u vlerësua së tepërmi.

 

Ema doli nga ky event me cmimin e “ aktores më të mirë“, ndërsa Mustafic rrëmbeu cmimin e regjizorit më të mirë. Loja aktoriale ishte e padiskutueshme, ndërsa nuk pati dyshime si në rastin e publikut shqiptar mbi disa skena të forta erotike, përmes të cilave u ilustrua marrëdhënia e incestit që pasoi ritakimin nënë-bir pas 20 vjetësh