“ERDHI PRANVERA”/ Brenda festivalit ku njerëzit godasin njëri-tjetrin me bojë (FOTO) – AlpeGossip
“ERDHI PRANVERA”/ Brenda festivalit ku njerëzit godasin njëri-tjetrin me bojë (FOTO)

“ERDHI PRANVERA”/ Brenda festivalit ku njerëzit godasin njëri-tjetrin me bojë (FOTO)

Festivali Hindu është një nga festimet më të mëdha në të gjithë Indinë, e cili përkujton fillimin e pranverës dhe fundin e dimrit.

Njerëzit brenda tempujve në Mathura, u mbuluan me pluhura me ngjyra për të festuar rastin, ndërsa të tjerët në fshatrat për rreth u panë duke festuar me vallëzime apo duke bërë piknik.

Këto imazhe të mahnitshme shfaqin njerëzit që festojnë duke goditur me bojë njëri-tjetrin.