ERDHI VERA GOCA/ Këto janë rrobat e banjës që do ju duhen dhe do i adhuroni – AlpeGossip
ERDHI VERA GOCA/ Këto janë rrobat e banjës që do ju duhen dhe do i adhuroni

ERDHI VERA GOCA/ Këto janë rrobat e banjës që do ju duhen dhe do i adhuroni

Nëse jeni më shumë pas dizajneve minimale dhe po kërkoni rroba banje për pushimet e këtij viti, jeni në artikullin e duhur. Të kërkosh për bikini të thjeshta, jo domosdoshmërisht do të thotë që do të gjesh diçka të mërzitshme. Në fakt, mund të jenë gjithçka tjetër veçse të mërzitshme. Modelet më poshtë kanë fuqinë të nxjerrin në pah më të mirën e trupit tuaj, prandaj mjafton t’i vini syrin atyre që ju përshtaten më shumë.

1.

Nëse jeni minimaliste do t'i adhuroni këto modele rroba banjosh

2.

Nëse jeni minimaliste do t'i adhuroni këto modele rroba banjosh

3.

Nëse jeni minimaliste do t'i adhuroni këto modele rroba banjosh

4.

Nëse jeni minimaliste do t'i adhuroni këto modele rroba banjosh

5.

Nëse jeni minimaliste do t'i adhuroni këto modele rroba banjosh

6.

Nëse jeni minimaliste do t'i adhuroni këto modele rroba banjosh

7.

Nëse jeni minimaliste do t'i adhuroni këto modele rroba banjosh

8.

Nëse jeni minimaliste do t'i adhuroni këto modele rroba banjosh

Burimi: Pop Sugar