“ËSHTË DASHURIA E JETËS SIME”/ 20 Vjeçarja martohet me kukullën Zombie – AlpeGossip
“ËSHTË DASHURIA E JETËS SIME”/ 20 Vjeçarja martohet me kukullën Zombie

“ËSHTË DASHURIA E JETËS SIME”/ 20 Vjeçarja martohet me kukullën Zombie

Një 20-vjeçare i ka dhënë fund beqarisë duke u martuar me kukullën e saj Zombie.

Felicity Kadlec, nga Massachusetts zbuloi se u martua me ‘dashurinë e jetës së saj’ Kelly Rossi, një kukull zombie që ajo pretendon se është 37 vjeç.

Ceremonia u mbajt në Tiverton dhe kushtoi 500 dollarë, që përfshiu fustanin e dasmës së Kadlecm një smoking për Kelly dhe dekorimin e natyrës ku u zhvillua dasma.

Në ceremoni morën pjesë disa prej miqve të 20-vjeçares dhe tetë kukulla të tjera Felicity.