“E BËRA TË TËRHEQ VËMENDJE”/ Gazetarja heq bluzën live në emision (VIDEO) – AlpeGossip
“E BËRA TË TËRHEQ VËMENDJE”/ Gazetarja heq bluzën live në emision (VIDEO)

“E BËRA TË TËRHEQ VËMENDJE”/ Gazetarja heq bluzën live në emision (VIDEO)

Çështja e Brexit-it në Britani ka hapur një debat mjaft të gjerë nëse vendi duhet të dalë apo të qëndrojë në BE.

Pjesë e këtij debati është bërë dhe gazetarja Rachel Johnson e cila ka bërë një gjest të pazakontë në transmetimin live vetëm për të tërhequr vëmendjen.

Ajo ka hequr bluzën duke treguar pa problem pjesën e sipërme të trupit.

“Siç e di, mund të jetë e vështirë të dëgjohet zëri yt për Brexit-in sot. Kjo është mënyra e vetme për t’u vënë re!”– tha Johnson teksa hoqi bluzën.

Ajo u frymëzua nga shfaqja e dr. Victoria Bateman në BBC R4 dhe GMB që bëri të njëjtin veprim.