“ËSHTË LEUKOPLAST I MADH”/ Djali i vogël merr pecetën higjienike nga tualeti i motrës dhe e vë në krah (VIDEO) – AlpeGossip
“ËSHTË LEUKOPLAST I MADH”/ Djali i vogël merr pecetën higjienike nga tualeti i motrës dhe e vë në krah (VIDEO)

“ËSHTË LEUKOPLAST I MADH”/ Djali i vogël merr pecetën higjienike nga tualeti i motrës dhe e vë në krah (VIDEO)

Një djalë i vogël kishte shkuar në tualetin e së motrës dhe kishte marrë borxh atë që ai mendonte se ishte një leukoplast i madh.

Brody Baca, nga Riverside, California, u lëndua pak në krahun e tij dhe donte që plagës t’i vinte një leukoplast.

Pasi shkoi dhe “gërmoi” në banjon e së motrës ai mendoi se më në fund e gjeti atë që kërkonte. Një pecetë higjienike të cilën ai e mori për leukoplast të madh.

Në një video gazmore të shpërndarë në rrjet, vogëlushi qëndron përpara kamerave duke folur me nënën e tij, Krystal rreth asaj që kishte vënë në krah.

Kur e ëma e pyeti se çfarë kishte në dorë, ai u përgjigj:

Një leukoplast nga Paigee. Sapo ia mora borxh. Është si ajo që Paigee përdor kur ajo lëndohet në praktikën e bejsbollit dhe kur kam të vrara unë kam nevojë për Band-Aids si këto.”

{“videoid”:”1560412181704″,”type”:1,”ratio”:0.75}

Djali i vogël merr pecetën higjienike nga tualeti i motrës dhe e vë në krah: Është një leukoplast i madh on Vidnews.