“ËSHTË NDRYSHUAR ZËRI ME 80%…”/ Kënga e Melisës arrin 1 milionë klikime, komentuesit i hidhen në “sulm” – AlpeGossip
“ËSHTË NDRYSHUAR ZËRI ME 80%…”/ Kënga e Melisës arrin 1 milionë klikime, komentuesit i hidhen në “sulm”

“ËSHTË NDRYSHUAR ZËRI ME 80%…”/ Kënga e Melisës arrin 1 milionë klikime, komentuesit i hidhen në “sulm”

Ish-konkurrentja e programit “Për’puthen”, Melisa Lleshi debutoi dy ditë më parë në muzikë, duke realizuar kështu ëndërrën që e kishte prej 7 vitesh.

Projekti i parë në muzikë i Melisës u titullua “U kry”, projekt ky që u realizua nga Diez Production, me menaxher Bini Nebihun.

Kënga arrit një sukses të madh, pasi kënga arriti mbi 1 milion shikime në Youtube për vetëm 24 orë.

Nga ana tjetër, kanë qenë të shumta kritikat që i janë bërë kësaj kënge nga ndjekësit e Melisës, të cilët nëpërmjet komenteve në rrjetin e saj në Instagram, e akuzojnë atë për autotune.

“Ka aq shumë autotune saqë zëri i Melisës është ndryshuar në 80%”, shkruan komentuesi.

Të tjerë gjejnë rastin t’i shoqërojnë me nota humori kritikat e tyre.

“Un: Sa super ka kënduar Melisa

Autotune: Po unë këtu”, shkruan një tjetër komentues.

Ndërsa të tjerë ndjekës shprehen se do ta vënë në alarm gjumi kënëgn për t’u zgjuar në mëngjes.

“Do ta vej alarm gjumi këtë këngën që të zgjohem 10 minuta para se të bijë alarmi që ta fik”, shkruan ndjekësi.

Ka edhe nga ata komentues, të cilët kanë kapur detaje të ndryshme si faktin që djemtë rregullojnë skenën pas saj, apo getat e grisura.

Megjithatë ka një numër të madh fansash të cilët e pëlqejnë këngën dhe e urojnë Melisën për projektin e saj muzikor.

Ish-konkurrentja e programit “Për’puthen”, Melisa Lleshi debutoi dy ditë më parë në muzikë, duke realizuar kështu ëndrrën që e kishte prej 7 vitesh.

Projekti i parë në muzikë i Melisës u titullua “U kry”, projekt ky që u realizua nga Diez Production, me menaxher Bini Nebihun.

Kënga arrit një sukses të madh, pasi kënga arriti mbi 1 milion shikime në Youtube për vetëm 24 orë.

Nga ana tjetër, kanë qenë të shumta kritikat që i janë bërë këtij projekti muzikor nga ndjekësit e Melisës, të cilët nëpërmjet komenteve në rrjetin e saj në Instagram, e akuzojnë atë për autotune.

“Ka aq shumë autotune saqë zëri i Melisës është ndryshuar në 80%”, shkruan komentuesi.

Të tjerë gjejnë rastin t’i shoqërojnë me nota humori kritikat e tyre.

“Un: Sa super ka kënduar Melisa

Autotune: Po unë këtu”, shkruan një tjetër komentues.

Ndërsa të tjerë ndjekës shprehen se do ta vënë si alarm gjumi për t’u zgjuar në mëngjes.

“Do ta vej alarm gjumi këtë këngën që të zgjohem 10 minuta para se të bijë alarmi që ta fik”, shkruan ndjekësi.

Ka edhe nga ata komentues, të cilët kanë kapur detaje të ndryshme si faktin që djemtë rregullojnë skenën pas saj, apo getat e grisura.

Megjithatë ka një numër të madh fansash të cilët e pëlqejnë dhe e urojnë Melisën për projektin e saj muzikor.