“ËSHTË SHOQËRI E VËRTETË, DUA TA…”/ Iliri dhe Gilberat me shumë mundësi do jenë çifti i parë në “Për´puthen +40”, flasin për… – AlpeGossip
“ËSHTË SHOQËRI E VËRTETË, DUA TA…”/ Iliri dhe Gilberat me shumë mundësi do jenë çifti i parë në “Për´puthen +40”, flasin për…

“ËSHTË SHOQËRI E VËRTETË, DUA TA…”/ Iliri dhe Gilberat me shumë mundësi do jenë çifti i parë në “Për´puthen +40”, flasin për…

Iliri dhe Gilberta janë shfaqur të afërt me njëri-tjetrin, në takimet e parë që zhvilluan në “Për’puthen +40”. Të ftuar në emisionin “Shqipëria live”, Iliri dhe Gilbgerta flasin për njëri-tjetrin.

“Mund të themi që ka filluar një shoqëri e mirë, më vonë do ta shikojmë”, thotë Gilberta, ndërsa Iliri pranon se ka kimi. “Është një shoqëri e vërtetë, ndjej kimi. Më ka pëlqyer se ëshjtë person që nuk do konflikte, ka dinamikë, më kërkon llogari, edhe pse është pak shpejt. Dua ta njoh, besoj se do të ketë gjëra të tjera interesante”.

Gilberta, është një nga konkurentet më të pëlqyera nga publiku. Ndjekësit e vlerësonte “si të sinqertë, të kulturuar dhe simpatike”. Ilir Lara është inxhinier elektronik ndërsa Gilberta mësuese, në Lushnjë.