FËMIJA DO TË MBAJË KËTË MBIEMËR/ Meghan Markle dhe Princ Harry së shpejti prindër – AlpeGossip
FËMIJA DO TË MBAJË KËTË MBIEMËR/ Meghan Markle dhe Princ Harry së shpejti prindër

FËMIJA DO TË MBAJË KËTË MBIEMËR/ Meghan Markle dhe Princ Harry së shpejti prindër

Meghan Markle dhe Princ Harry do të bëhen së shpejti prindër për herë të parë dhe sigurisht, të gjithë janë duke analizuar çdo detaj në lidhje me shtatzëninë e dukeshës. Por çfarë mbiemri do të mbajë fëmija e tyre kur të lindë?

Shumica e pjesëtarëve të familjes mbretërore kanë një mbiemër, por të gjithë ato që i drejtohen me ‘Madhëria juaj’, nuk është e nevojshme të kenë një të tillë.

Në vitin 1917, George V krijoi një mbiemër, duke e deklaruar kështu veten dhe të gjithë të afërmit e  Queen Victoria Henceforth, një ‘Windsor’. Megjithatë, Mbretëresha Elisabeth vendosi që fëmijët e saj të kishim mbiemrin “Mountbatten-Windsor”, në mënyrë që dhe mbiemri i bashkëshortit të saj të ishte i përfshirë. Harry dhe William përdorën mbiemrin “Wales”, sepse babai i tyre ishte Princi i Wales. Djali i William, mori mbiemrin “Cambridge”, duke qenë se ai dhe Kate janë dukesha dhe duka e Cambridge. Nëse Meghan dhe Harry vendosin ta vazhdojnë rregullin, atëherë fëmija e tyre do të marrë mbiemrin “Sussex”.