Fëmijët e saj i mban sekret, por të botës JO. Ndjekësit e bëjnë Alketën për një lek: Pse nuk shkon… (FOTO) – AlpeGossip
Fëmijët e saj i mban sekret, por të botës JO. Ndjekësit e bëjnë Alketën për një lek: Pse nuk shkon… (FOTO)

Fëmijët e saj i mban sekret, por të botës JO. Ndjekësit e bëjnë Alketën për një lek: Pse nuk shkon… (FOTO)

Afrika mund të mos jetë e mirë për të jetuar, ama për pushime është parajsa. Një botë e re për t`u eksploruar, sidomos për europianët. Dhe fatin për ta vizituar këtë vend e pati Alketa. Pushimet e para të kësaj vere po i bën pikërisht atje. Po, ka shkuar për pushime, edhe pse me vështirësi e kuptuam. Nëse nuk do kishte postuar para pak minutash një foto me bikini, do mendonin se kishte shkuar atje për ndonjë kauzë bamirësie, ndonjë emision që prezanton një botë ndryshe a ndonjë gjë të këtij lloji.

Ka postuar foto albumesh nga njerëz të atij vendi dhe fëmijë të shtritë përtokë. Jo shumë e zakonshme kjo për Alketën e cila e mbron me fanatizëm fytyrën e fëmijëve të saj. Ndoshta kjo është arsyeja më e fortë përse ndjekësit i janë kundërvënë.

Me siguri Alketa do jetë penduar mbase jo që i fotografoi, por që i bëri publike fotot e tyre. Ndoshta për këtë arsye e ka postuar më pas foton me bikini për qejfin e saj.