“FEMRA ËSHTË AJO QË…”/ Dafina Zeqiri ka disa fjalë të rëndësishme në ditën e 8 Marsit – AlpeGossip
“FEMRA ËSHTË AJO QË…”/ Dafina Zeqiri ka disa fjalë të rëndësishme në ditën e 8 Marsit

“FEMRA ËSHTË AJO QË…”/ Dafina Zeqiri ka disa fjalë të rëndësishme në ditën e 8 Marsit

Dafina Zeqiri është një nga artistet më të suksesshme shqiptare. Disa ditë më parë ajo publikoi projektin e saj më të fundit muzikor, i cili u mirëprit nga të gjithë fansat e këngëtares.

Së fundmi Dafina ka zgjedhur ta urojë 8-Marsin me një foto të shkëputur nga videoklipi i saj, mbi të cilën ka shkruar: “Femra është ajo që përkund ardhmërinë e një populli. Urime 8 Marsi, dita e gruas. Çdo mbretëreshë ka madhështinë e saj, por madhështia e gruas është mbi të gjitha mbretëresha e botës”.

Zeqiri ka treguar me anë të këtij urimi mbështetjen e saj për femrat dhe se për të femra është ardhmëria e çdo gjëje.

Kujtojmë se në videoklipin e fundit të këngëtares, ajo kishte zgjedhur që pjesë të tij të kishte një tjetër femër dhe jo një mashkull. Kjo ka treguar dhe një pjesë të feminizmit të saj.