Festa e “çmendur” e studentëve të Kembrixhit (FOTO) – AlpeGossip
Festa e “çmendur” e studentëve të Kembrixhit (FOTO)

Festa e “çmendur” e studentëve të Kembrixhit (FOTO)

Studentët në Britani njihen për festat e tyre të “çmendura”.

Dhe këtë herë e kanë pasur radhën për të festuar studentët e Universitetit të Kembrixhit.

Ata kanë nisur sezonin e tyre të konsumimit të alkoolit, përpara se ata të “mbledhin” mëndjen për të mësuar për provime.

Ata luajtën në park qindra lojra që përfshinin pijen, duke bërë që pas disa orësh të shtriheshin në bar për të marrë veten.