GJËRA QË NDODHIN/ Kur harron etiketën pa hequr – AlpeGossip
GJËRA QË NDODHIN/ Kur harron etiketën pa hequr

GJËRA QË NDODHIN/ Kur harron etiketën pa hequr

Besojmë se ju ka ndodhur të gjithëve që nga gëzimi për një blerje të re, të keni harruar etiketën pa hequr. Por nëse disa u treguan të vëmendshëm dhe e hoqën para se të dilnin nga shtëpia ose të bënin foto, disa të tjerë nuk i kushtuan shumë rëndësi dhe ja, mbërrijmë te këto foto.

Arbana Osmani (shih djathtas)

Gjëra që ndodhin: Kur harron etiketën pa hequr

Shpëtim Nazarko

Gjëra që ndodhin: Kur harron etiketën pa hequr

Vanessa Hugnens

Gjëra që ndodhin: Kur harron etiketën pa hequr

Meghan Markle

Gjëra që ndodhin: Kur harron etiketën pa hequr

Tulisa Contostavlos (këpucët)

Gjëra që ndodhin: Kur harron etiketën pa hequr

Gal Gadot

Gjëra që ndodhin: Kur harron etiketën pa hequr

Sarah-Jane Crawford

Gjëra që ndodhin: Kur harron etiketën pa hequr

Selena Gomez (këpucët)

Gjëra që ndodhin: Kur harron etiketën pa hequr

Denise van Outen (këpucët)

Gjëra që ndodhin: Kur harron etiketën pa hequr