“GJITHÇKA LINDI GJATË…”/ Iliri zbulon si ia mbajti sekret bashkëshortes dhe vajzës – AlpeGossip
“GJITHÇKA LINDI GJATË…”/ Iliri zbulon si ia mbajti sekret bashkëshortes dhe vajzës

“GJITHÇKA LINDI GJATË…”/ Iliri zbulon si ia mbajti sekret bashkëshortes dhe vajzës

Balerini i njohur u shpreh se as bashkëshortja por as vajza e tyre, Emily, nuk e dinte se çfarë ai kishte përgatitur në Shqipër.

“Gjëja fantastike është se lindi gjatë një udhëtimi me Amin dhe Ermanlin. Te hoteli kam qenë më herët dhe kisha ëndërr që t’u prezantoja Shqipërinë në mënyrën më të mirë të mundshme.

Duke folur me Amin dhe Ermalin dhe thashë pse mos të bëhet. Ami më tha jam me ty. Kam ardhur në Shqipëri për punë. I lashë çelësat Amit dhe ajo u mor me të gjitha”, tregoi Iliri.

Dasma si në përralla! Iliri zbulon si ia mbajti sekret