Gjithmonë meshkujt ju braktisin? Tre gabimet që nuk duhet të bëni! – AlpeGossip
Gjithmonë meshkujt ju braktisin? Tre gabimet që nuk duhet të bëni!

Gjithmonë meshkujt ju braktisin? Tre gabimet që nuk duhet të bëni!

Ky artikull  ka listuar disa arsye, pse disa femra braktisen gjithmonë nga meshkujt.
Sipas intv.al janë 3 arsye që vërtetojnë sjelljen e tyre. Hiqini inatet dhe shikoni :
1. Ju kurrë nuk thoni “faleminderit”
Jo vetëm me partnerin, por edhe me të gjithë që ju rrethojnë duhet të jeni falenderuese. Nëse në një lidhje, nuk e përdorni fare fjalën “ faleminderit”, meshkujt do t’ju braktisin.
2. Nuk silleni mirë me njerëzit e tjerë
Ju mund të jeni një femër e kompletuar, por meshkujt ju studiojnë edhe më thellë. Nëse jeni arrogante me njerëzit e tjerë, ai do largohet nga ju. Thjesht, jeni një femër që nuk respektoni të tjerët!
3. Nuk doni t’ja dini për familjen dhe miqtë e tij
Mos harroni se nëse e dashuroni dikë, duhet të jeni të sjellshëm edhe me ata që kanë rëndësi për të. Nëse nuk e bëni këtë gjë, tregon se as për partnerin tuaj nuk jua ndjen. Si përfundim, sipas Alpenew.al do t’ju thotë : lamtumirë.
Mos qani  pas ndarjes, thjesht bëhuni më njerëzore si femra.