Habit Lindi Islami: Unë jam i martuar! (VIDEO) – AlpeGossip
Habit Lindi Islami: Unë jam i martuar! (VIDEO)

Habit Lindi Islami: Unë jam i martuar! (VIDEO)

Lindi Islami, i ftuar sot në “Wake Up” nuk i shpëtoi kuicit. Revista “Lifehack” ka renditur 10 treguesit më kryesorë që ju bëjnë të kuptoni nëse jeni gati që të martoheni me partnerin me të cilin keni një lidhje të qëndrueshme.

Ja si i rezultoi Lindit!

Lindi është një nga artistët me zërin më të veçantë, i cili e ka treguar talentin e tij fillimisht në kompeticione e më pas duke marrë pjesë në festivale, në koncerte, klube me muzikë live apo duke qenë prezent në treg me videoklipet e tij.

Jo vetëm jetën personale por edhe atë muzikore ai e ka lidhur ngushtë me Venerën, me të cilën kanë sjellë edhe videoklipin e tyre më të fundit me titull “Betohem”, një premtim i përjetshëm dashurie për njeri-tjetrin.

Më pas Lindi performoi live në “Wake Up”/tch/

Lindi Islami në " Wake Up"

Lindi Islami: Venera e kritikon më shumë veten!Lindi është një nga artistët me zërin më të veçantë, i cili e ka treguar talentin e tij fillimisht në kompeticione e më pas duke marrë pjesë në festivale, në koncerte, klube me muzikë live apo duke qënë prezent në treg me videoklipet e tij. Jo vetëm jetën personale por edhe atë muzikore ai e ka lidhur ngushtë me Venerën, me të cilën kanë sjellë edhe videoklipin e tyre më të fundit me titull "Betohem", një premtim i përjetshëm dashurie për njeri-tjetrin. Këtë mëngjes Lindi ishte në " Wake Up", ku foli për jetën e tij dhe lidhjen me Venerën.

Posted by Wake Up në Top Channel on Dienstag, 20. März 2018