HIDHINI NJË SY GOCA/ Për ty që ke flokë të hollë që nuk mbajnë kaçurrela, të tregojmë si t’i stilosh – AlpeGossip
HIDHINI NJË SY GOCA/ Për ty që ke flokë të hollë që nuk mbajnë kaçurrela, të tregojmë si t’i stilosh

HIDHINI NJË SY GOCA/ Për ty që ke flokë të hollë që nuk mbajnë kaçurrela, të tregojmë si t’i stilosh

Kur do të stilohesh me kaçurrela, një nga trendet e preferuara të gocave, aprovuar edhe nga yjet e ekranit janë “beach waves” (ondet e detit) që saktësisht janë thjesht kaçurrela jo të rregullta dhe pak të theksuar në formë.

Mënyra më e mirë për t’i realizuar është me ndihmën e një piastere dhe sot do të tregojmë disa mënyra sesi mund t’i bësh. Mirë është që procesin ta nisësh duke i shtuar teksturë flokëve, pra apliko shampo të thatë ose një spraj mbrojtës fillimisht.

Më tej do ju njohim me fotot që tregojnë si të aplikosh në mënyra të ndryshme këtë stilim. Në imazhe tregohet përdorimi i piastrës të sheshtë për të arritur rezultatin e dëshiruar.

Nuk ka rëndësi nëse i ke flokët e gjatë apo të shkurtër, do e gjesh patjetër teknikën tënde të preferuar dhe më të lehtën për ta aplikuar.

Për ty që ke flokë të hollë që nuk mbajnë

NOMI ELLENSON | LAUREN AHN

Për ty që ke flokë të hollë që nuk mbajnë

KATHLEEN KAMPHAUSEN/LAUREN AHN

Për ty që ke flokë të hollë që nuk mbajnë

NOMI ELLENSON | LAUREN AHN

Për ty që ke flokë të hollë që nuk mbajnë

KATHLEEN KAMPHAUSEN