HIDHINI NJË SY! Ky sekret makeup-i i “TikTok”, do t’ju japë ~mollëza modeleje~ – AlpeGossip
HIDHINI NJË SY! Ky sekret makeup-i i “TikTok”, do t’ju japë ~mollëza modeleje~

HIDHINI NJË SY! Ky sekret makeup-i i “TikTok”, do t’ju japë ~mollëza modeleje~

Tashmë të gjithë e njohim artin e konturit dhe sesi një kontur i mirë mund t’i japë një formë krejt tjetër fytyrës.

Tani ndalojmë pak te mollëzat. Ju me siguri dini një mënyrë tipike të të lyerit të mollëzave, por TikTokers kanë gjetur një tjetër mënyrë, që do t’ju japë atë “definimin” perfekt që keni kërkuar prej kohësh.

Jo më kot, truku po njihet si “model cheekbones”, mollëza modeleje, sepse rezultati është shumë Bella Hadid!

Te kjo video mësoni se çfarë duhet të bëni hap pas hapi.

Zakonisht, vlogeret kanë përdorur një kontur kremoz, por kush tha që nuk mund ta bëni edhe me një kontur pluhur. Eksperimentoni pak, derisa të gjeni modelin që ju përshtatet më shumë dhe që ju mund ta bëni më mirë!