HOROSKOPI DHE VIPAT/ Orinda Huta është një “Ujor” rebel dhe askush nuk e kundërshton dot (FOTO) – AlpeGossip
HOROSKOPI DHE VIPAT/ Orinda Huta është një “Ujor” rebel dhe askush nuk e kundërshton dot (FOTO)

HOROSKOPI DHE VIPAT/ Orinda Huta është një “Ujor” rebel dhe askush nuk e kundërshton dot (FOTO)

Orinda Hutën e njohim të gjithë si moderatoren bukuroshe e cila më tashmë e ka lënë pas dore muzikën me të cilën doli për herë të parë në skenë.

Në horoskop ajo i përket shenjës së “Ujorit” dhe me një analizë të thjesht arrimë në kokluzionin se përshtatet tërësisht me karakteristikat e tij.

Një ndër karakteristikat e ujorit ka të bëjë me pavarësinë dhe për të bër gjërat që të tjerët dyshojnë s mund t’i bëjë. Kështu Orinda ka treguar se përveç muzikës ajo i përshtatet ekranit edhe si moderatore e masdje ia ka dal me shumë sukses.

Ujorët gjithashtu njihen si tipa mjaft rebelë e që asnjëherë nuk e pranojnë gabimin e tyre, gjë të cilën Orinda e ka pranuar edhe publikisht përmes një postimi në  Instagram.

Ujori kërkon t’i bëj gjërat në mënyrën e vet. Ata nuk i përulen asnjë trendi, por ndikohen vetëm nga liria e tyre e jashtme dhe e brendshme. Kjo shpjegon edhe shijen e hollë e të veçantë të Orindës për t’u veshur.

/AlpeNews.al