HORRORI/ U këndonte më pas i mbyti, nëna monstër u merr jetën 3 fëmijëve të saj – AlpeGossip
HORRORI/ U këndonte më pas i mbyti, nëna monstër u merr jetën 3 fëmijëve të saj

HORRORI/ U këndonte më pas i mbyti, nëna monstër u merr jetën 3 fëmijëve të saj

Nënat e papërgjegjshme rriten gjithnjë e më shumë. Një 22 vjeçare në Phoenix, Arizona, ka mb-ytur për vd-ekje tre të vegjlit e saj teksa i këndonte, përpara se t’ja vendoste trupat në divan, sikur të ishin duke fjetur.

Rachel Henry, e cila tanimë ndodhet prapa hekurave, pranoi se ishte autorja e vr-a-sjes së fëmijëve. Sipas raportimeve të mediave lokale, mamaja e re ishte përdoruese e rregullt e dr-o-gës dhe kohët e fundit sillej çuditshëm. Fëmijët kishin moshat 1 vjeç, njëra vajzë, 2 vjeç vajza tjetër, dhe djali, 2 vjeç.