I biri i nënshtrohet operacionit/ Chiara Ferragni rrëfen si u mbyt nga lotët në spital (FOTO) - AlpeGossip
I biri i nënshtrohet operacionit/ Chiara Ferragni rrëfen si u mbyt nga lotët në spital (FOTO)

I biri i nënshtrohet operacionit/ Chiara Ferragni rrëfen si u mbyt nga lotët në spital (FOTO)

Fashionista italiane Chiara Ferragni ka kaluar disa momente të vështira, pasi djali i saj i është nënshtruar një operacioni. Ajo e ka ndarë në Instagram këtë gjë të dhimbshme për të dhe bashkëshortin.

Leo i vogël kishte ujë në veshë që prej lindjes dhe rrezikonte të humbiste dëgjimin.

Chiara shkruan në Instagram se të qenit nënë dhe të shohësh një fëmijë me dhimbje të bën të ndihesh sikur po vdes.

Fatmirësisht pas një procedure të thjeshtë, vogëlushi është dërguar në shtëpi ku gëzon shëndet të plotë:

“Këtë mëngjes Leo ynë i vogël iu nënshtrua një procedure shumë të shpejtë në Spitalin e Fëmijëve për të vendosur disa tuba në veshët e tij për të hequr qafe disa lëngje që i ka pasur që kur lindi dhe që mund të shkaktojnë humbjen e dëgjimit në kohë të gjatë. Procedura ishte e shpejtë dhe super e thjeshtë kështu që ne jemi super të lumtur që e bëmë dhe ai është në shtëpi tani me ne”.

View this post on Instagram

This morning our little Leo got a very fast procedure at Children’s Hospital to get eartubes in his ears to get rid of some liquid he’s had since he was born that otherways could cause him hearing loss in the long time. His procedure was fast and super simple so we’re super happy we did it and he’s home with us now. Seeing so many parents there having to witness their babies going through open heart surgeries made me cry non-stop and really understand that when you and your family have health, you cannot complain. It is the most important thing in the universe. And being a mum and seeing a child in pain makes you feel like you’re dying. I’m posting this because It is important to acknowledge how lucky we are, everyday. Don’t ever take it for granted. Questa mattina il nostro piccolo Leo ha avuto un piccolissimo intervento al Children’s Hospital per mettere dei tubicini nelle orecchie per poter eliminare del liquido che ha dalla nascita e che, nel lungo tempo, gli avrebbe potuto causare perdita di udito. La sua operazione era molto semplice e lui sta bene ed e’ gia’a casa con noi. Vedere pero’ tantissimi genitori salutare i propri bambini che dovevano sottoporsi ad interventi ben piu’invasivi (alcuni a cuore aperto) mi ha fatto piangere tutto il tempo e mi ha fatto capire, ancora una volta, che se si e’in salute non ci si puo’lamentare. E’veramente la cosa piu importante al mondo, e rende tutto il resto secondario. E da quando sono una mamma vedere altri bambini soffrire mi fa fermare il cuore. Sto postando queste parole per ricordare a me in primis quanto siamo fortunati, ogni giorno.

A post shared by Chiara Ferragni (@chiaraferragni) on