“I DUA FEMRAT SHQIPTARE, DUA SHTËPI KËTU”/ Fotografi i familjes mbretërore promovon Shqipërinë (VIDEO) – AlpeGossip
“I DUA FEMRAT SHQIPTARE, DUA SHTËPI KËTU”/ Fotografi i familjes mbretërore promovon Shqipërinë (VIDEO)

“I DUA FEMRAT SHQIPTARE, DUA SHTËPI KËTU”/ Fotografi i familjes mbretërore promovon Shqipërinë (VIDEO)

Ian Pelham-Turner është një gazetar prej 53 vitesh, i cili ka qenë edhe fotografi i familjes mbretërore të Mbretërisë së Bashkuar. Në intervistën për “Why Not” në Ora News, Ian Pelham Turner tregoi se ndodhet në Shqipëri që të promovojë bukuritë e vendit tonë dhe t’i ekspozojë në të gjithë botën.

“I dua femrat shqiptare dhe e dua kulturën shqiptare. Do doja shumë të kisha një shtëpi këtu. E dua forcën, energjinë dhe paraqitjen e femrave këtu. Unë jam këtu që të promovojë bukuritë e Shqipërisë në gjithë botën”, tha gazetari Ian Pelham Turner.