I KA BËRË? Armina Mevlani flet për operacionet plastike – AlpeGossip
I KA BËRË? Armina Mevlani flet për operacionet plastike

I KA BËRË? Armina Mevlani flet për operacionet plastike

Duke qenë një nga vajzat më bukuroshe  e më me stil të showbizit, Armina Mevlani prej vitesh është shumë e komentuar. Nuk kanë munguar edhe rastet kur ajo është akuzuar për operacione, edhe pse në fytyra e saj nuk ka pësuar ndryshime pas kaq vitesh.

Megjithatë Armina ka vendosur që t’i japë fund aludimeve duke treguar se në fakt nuk ka bërë asnjë operacion, por vetëm e mban fytyrën me trajtime dhe injekton vitamina.

“Nëse mendoni se kam bërë ndërhyrje kirurgjikale po them se jo. As buzët edhe asgjë tjetër. E mbaj fytyrën vetëm me trajtime dhe injektoj vetëm vitamina”, iu përgjigj Armina një ndjekësi që e pyeti.