I MBANI MEND SANDY DHE DANNY? Sërisht në skenë pas 40 vjetësh (FOTO) – AlpeGossip
I MBANI MEND SANDY DHE DANNY? Sërisht në skenë pas 40 vjetësh (FOTO)

I MBANI MEND SANDY DHE DANNY? Sërisht në skenë pas 40 vjetësh (FOTO)

Sandy dhe Danny akoma së bashku, 40 vjet më pas.

John Travolta dhe Olivia Newton-John janë takuar sërish bashkë, së bashku me pjesën tjetër të aktorëve të ‘Grease’, në mbrëmjen gala në Beverly Hills për të festuar 40-vjetorin e filmit kult.

Përvec dy protagonistëve ishte edhe regjisori Randal Kleiser, Didi Conn (Frenchy) dhe Barry Pearl (Doody).

Travolta dhe Newton-John kanë kërcyer duke shkëputur një pjesë nga koreografia legjendare nën notat e “You’re The One That I Want” e “Summer Nights”.