I SHPREH HAPUR PËLQIMIN NDAJ FATJONIT/ Ana: Me ty kam pasur disa ndjesi dhe emocione që… (VIDEO) – AlpeGossip
I SHPREH HAPUR PËLQIMIN NDAJ FATJONIT/ Ana: Me ty kam pasur disa ndjesi dhe emocione që… (VIDEO)

I SHPREH HAPUR PËLQIMIN NDAJ FATJONIT/ Ana: Me ty kam pasur disa ndjesi dhe emocione që… (VIDEO)

Në puntatën më të fundit të “PërPuthen”, Ana e shprehu hapur pëlqimin ndaj Fatjonit ndërsa ai qëndron disi më i rezervuar. Fatjoni u shpreh se me një person që ftohet e ka të vështirë të rifitoj prapë besimin, megjithatë shtoi se me Anën është në rrugë të mbarë.

Edhe ky takim i tretë mes tyre, ishte më së shumti sqarues, ku palët vendosën përfundimisht pajtimin mes tyre.

Ana: Unë e kam dhënë atë deklaratën, jam koishente dhe i qëndroj deri në fund. Si ti që ke thënë kam ardhur për të katërta gocat, edhe unë kam ardhur për të gjithë çunat. Kush na ka tërhequr më shumë më pak, kjo duket sepse më ke tërhequr ti më shumë. Deklarata ime qëndron dhe do të qëndrojë deri në fund. Me cilindo do të përputhesh ti apo unë, ti do jesh e rëndësishme me mua.

Fatjoni: Të vërtetën? Impakti i takimit tonë të parë.

Ana: A do të bëjmë një takim ashtu

Fatjoni: Me gjithë qejf.

Ana: Kam pasur disa ndjesi dhe emocione që kisha shumë kohë që si përjetoja. Nuk e di pse por unë me ty nuk bëj dot një bisedë normale, sepse ty dhe mua na qeshin sytë më shumë se sa duhet.