”FESTIVALI I KËNGËS”/ Eleni Foureira ngjitet për herë të parë në një skenë shqiptare! – AlpeGossip
”FESTIVALI I KËNGËS”/ Eleni Foureira ngjitet për herë të parë në një skenë shqiptare!

”FESTIVALI I KËNGËS”/ Eleni Foureira ngjitet për herë të parë në një skenë shqiptare!

Sot në finalen e madhe të ”Festivalit të Këngës” përveç performancave të shkëlqyera nga konkurentët tanë do të kemi gjithashtu dhe performnca nga Eleni Foureira dhe Giusy Ferreri.

Tashmë rradha i takon Elenit e cila për herë të parë po ngjitet në një skenë shqiptare, sigurisht për ta ”djegur” atë! /AlpeGossip.al