IDE GJENIALE! I riu që kishte 21 të dashura nëpër botë, me qëllim për të mos paguar hotelet – AlpeGossip
IDE GJENIALE! I riu që kishte 21 të dashura nëpër botë, me qëllim për të mos paguar hotelet

IDE GJENIALE! I riu që kishte 21 të dashura nëpër botë, me qëllim për të mos paguar hotelet

Një 25-vjeçar duket se ka gjetur zgjidhjen për të shëtitur botën dhe për të mos shpenzuar asnjë qindarkë për akomodimin nëpër hotele.
Anthony Botta nga Belgjika, tregon se zgjidhja e tij është unike pasi e lejon të udhëtojë dhe të mos shpenzojë e kjo falë aplikacionit Tinder i cili e lidh atë më vajza të ndryshme me të cilat kalon natën kur ndodhet atje.

Ai thotë se gjatë rrugëtimit të tij është takuar me 21 vajza dhe ka kaluar natën në shtëpitë e tyre pa dhënë detaje të tjera nëse ka bërë dashuri me vajzat që ka njohur apo vetëm ka fjetur gjumë në shtëpitë e tyre.

A nuk është një zgjidhje interesante kjo.