Instagrami jep miliona fitime për VIP-at! Ja sa PAGUHEN ata, nga Kylie Jenner deri tek… – AlpeGossip
Instagrami jep miliona fitime për VIP-at! Ja sa PAGUHEN ata, nga Kylie Jenner deri tek…

Instagrami jep miliona fitime për VIP-at! Ja sa PAGUHEN ata, nga Kylie Jenner deri tek…

Ditët e fundit u bë e ditur se mbretëresha e ‘Instagram’ u shpall Kylie Jenner duke rrëzuar nga froni Selena Gomez. Ajo është femra më me influencë në rrjetin social në fjalë dhe ka fitime të majme nga sponsorizimet që bën. Pikërisht për këto reklama mund të paguheni edhe ju. Nuk do të fitoni miliona si Kylie, por nëse keni 3000 ose më shumë followers dhe bëni sponsorizime me marka ose kompani të ndryshme, do të fitoni disa para. Ndërsa për t’ju frymëzuar do bënit mirë t’i hidhini një sy listës me 10 më të paguarit në rrjetin social më të përdorur të momentit.

Kylie Jenner, 111 millionë followers, $1m (£760,000) për postim
Selena Gomez, 139 millionë followers, $800,000 (£610,000) për postim
Christiano Ronaldo, 137 millionë followers, $750,000 (£570,000) për postim
Kim Kardashian West, 114 millionë followers, $720,000 (£545,000) për postim
Beyonce, 116 millionë followers, $700,000 (£530,000) për postim
Dwayne Johnson, 111 millionë followers, $650,000 (£495,000) për postim
Justin Bieber, 101 millionë followers, $630,000 (£480,000) për postim
Neymar, 100 millionë followers, $600,000 (£455,000) për postim
Lionel Messi, 97 millionë followers, $500,000 (£380,000) për postim
Kendall Jenner, 93 millionë followers, $500,000 (£380,000) për postim