Ish mafiozit shqiptar të Cosa Nostra-s, John Alite nuk i iket nga Shqipëria. Ja ku po pushon (FOTO) – AlpeGossip
Ish mafiozit shqiptar të Cosa Nostra-s, John Alite nuk i iket nga Shqipëria. Ja ku po pushon (FOTO)

Ish mafiozit shqiptar të Cosa Nostra-s, John Alite nuk i iket nga Shqipëria. Ja ku po pushon (FOTO)

Ai u kthye në Shqipëri pas vitesh të tëra. Ish mafiozi shqiptar i Cosa Nostra-s ka bërë të ditur historinë e tij për të gjithë shqiptarët duke fituar edhe simpatinë e tyre. Ndoshta kjo është një arsye pse po i shijon ditët në Shqipëri ku ndodhet ende dhe duket se nuk i bëhet të largohet. Ai bashkë më njërin nga djemtë kanë zgjedhur plazhet e jugut të Shqipërisë për të pushuar dhe këtë e tregojnë me postimet e shumta. Alitet ndodhen në Sarandë, në një nga hotelet më luksoze atje.