“ISHTE ELEKTORAL VOTASH”/ Iliri flet për zinxhirin e shpëtimit të Donaldit – AlpeGossip
“ISHTE ELEKTORAL VOTASH”/ Iliri flet për zinxhirin e shpëtimit të Donaldit

“ISHTE ELEKTORAL VOTASH”/ Iliri flet për zinxhirin e shpëtimit të Donaldit

Në një bisedë me Tanin dhe Arbrin,Iliri ka folur për zinxhirin e shpëtimit të Donaldit.

“Unë mendoj se ai nominim zinxhir ishte elektorat votash sepse vota e një banori të ri ka po aq rëndësi dhe peshë sa vota e një banori të vjetër”,tha ai.