Ja 6 shenjat e horoskopit që janë bekuar me shprehjen: BOSS lind, nuk bëhesh – AlpeGossip
Ja 6 shenjat e horoskopit që janë bekuar me shprehjen: BOSS lind, nuk bëhesh

Ja 6 shenjat e horoskopit që janë bekuar me shprehjen: BOSS lind, nuk bëhesh

Shumë besojnë se të qenët “bos-lider” quajeni si të doni është një aftësi e lindur dhe jo e fituar gjatë jetës ! Me këtë cilësi duket se janë “bekuar” vetëm 6 shenja të horoskopit dhe ato janë:

1.Dashi (21 mars – 19 prill)

Njerëzit më të vendosur i përkasin gjithmonë kësaj shenje! Janë gjithnjë përpara ta tjerëve sepse nuk e pranojnë dot faktin të jenë të dytët. Nëse çdo biznes do të drejtohej nga një dash, ekonomia nuk do të bënte asnjëherë regres.

2.Peshorja (23 shtator – 22 tetor)

Megjithëse peshorja nuk do të ndihej mirë në një pozicion drejtues për shkak të ndjeshmërisë, ajo është ende një “bos” në mënyrën e vet. Ka aftësinë të balancojë çdo gjë në jetë duke mos dështuar asnjëherë në asnjë fushë! A nuk është kjo një ndjesi e jashtëzakonshme? Të dish se ke gjithçka nën kontroll?

 

3.Virgjëresha (23 gusht – 22 shtator)

Virgjëresha nuk përfshihet asnëjherë emocionalisht në situatat, kur këto të fundit mund të prishin punë ! Është një shenjë e ftohtë që di si të mbajë distancë dhe mos të lejojë të tjerët të kuptojnë si ndihen në të vërtetë !

4.Peshqit (19 shkurt – 20 mars)

Peshqit janë jashtëzakonisht intuitive dhe kjo gjë i bën ata shumë të saktë në parashikimet që bëjnë. Kësisoj kjo shenjë nuk gabon asnjëherë dhe del gjithmonë një Boss

5.Akrepi (23 tetor – 21 nëntor)

Akrepi është këmbëngulës, i përpiktë dhe tejet i vendosur ! Këto cilësi e bëjnë atë një shenjë triumfuese.

6.Luani (22 gusht-21 shtator)

Luani është një bos, sepse kështu mendojnë të tjerët ! Edhe nëse ju nuk ndiheni të tillë, në sytë e të tjerëve jeni një njeri guximtar, me vision, tek i cili mund të besojnë.