JA ÇFARË DUHET TË DINI/ Nëse ti dhe partneri yt i keni kaluar këto 6 faza të vështira, martesa juaj do të zgjasë – AlpeGossip
JA ÇFARË DUHET TË DINI/ Nëse ti dhe partneri yt i keni kaluar këto 6 faza të vështira, martesa juaj do të zgjasë

JA ÇFARË DUHET TË DINI/ Nëse ti dhe partneri yt i keni kaluar këto 6 faza të vështira, martesa juaj do të zgjasë

Një martesë e shëndetshme nuk është një dhuratë por është puna e madhe që ne bëjmë për ta patur atë gjë. Çdokush në një marrëdhënie ka probleme dhe keqkuptime. Ndonjëherë duket sikur është më e thjeshtë të heqësh dorë. Edhe pse kjo mund të jetë e vërtetë, të heqim dorë është më pak se një sfidë që mund ti hapim vetes që ne të kalojmë të gjithë fazat nëpër të cilat marrëdhënia shkon. Nëse zgjidhni të qendroni bashkë dhe të kuptoheni me njëri-tjetrin atëherë ju do të keni fituar një thesar.

Ne të Bright Side besojmë tek një martesë që mund të zgjasë përgjithmonë dhe gjithashtu kemi  kuptuar dhe cilat janë të gjitha fazat që ju çojnë në një përfundim të tillë.

Keni kritikuar njëri-tjetrin

Keni krijuar mure mes njëri-tjetrit

Të jeni tërhequr nga dikush tjetër por të mos keni vepruar ndaj kësaj gjëje

Keni treguar mospërfillje ndaj njëri-tjetrit

Keni shpërthyer ndaj partnerit

Keni pranuar dhe keni falur

Si përfundim, keni vazhduar bashkë bashkë

Nëse keni kaluar nëpër këto faza dhe jeni akoma bashkë, atëherë ta keni të qartë që keni fituar diçka shumë të çmuar. Ju nuk vuani më me njëri-tjetrin, keni mësuar si të merreni vesh dhe tani i zgjidhni problemet dhe nuk shmangeni prej tyre. /AlpeGossip.al

*Burimi: Bright Side