“JAM RRITUR PA BABAIN…”/ Antonela flet para Andit për familjen: Kam bërë rolin e nënës për motrën dhe vëllezërit – AlpeGossip
“JAM RRITUR PA BABAIN…”/ Antonela flet para Andit për familjen: Kam bërë rolin e nënës për motrën dhe vëllezërit

“JAM RRITUR PA BABAIN…”/ Antonela flet para Andit për familjen: Kam bërë rolin e nënës për motrën dhe vëllezërit

Takimi i ngrohtë me Andin ka bërë që Antonela të hapë zemrën dhe të flasë për familjen para tij.

Ajo rrëfeu se ka marrëdhënie shumë të ngushta me mamanë dhe motrën ndërsa ka edhe dy vëllezër, për të cilët ka bërë rolin e nënës pasi janë rritur pa baba.

Andi: Kë nga njerëzit ke më të vecantë në jetën tënde?

Antonela: Unë kam marrëdhënie të forta me mamin dhe motrën. Kam dhe dy vëllezër. Dhe me ata jam e lidhur shumë. Por me mamin e motrën më shumë. Jam rritur pa babain dhe kam qenë shumë e lidhur me nënën dhe i kemi rritur bashkë vëllezërit e motrën. Ajo ka bërë babain, unë nënën.