STILI I DIMRIT/ Pulovrat që do t’ju ndryshojnë komplet veshjen – AlpeGossip
STILI I DIMRIT/ Pulovrat që do t’ju ndryshojnë komplet veshjen

STILI I DIMRIT/ Pulovrat që do t’ju ndryshojnë komplet veshjen

Rregulli numër 1 për veshjet e dimrit? Mos nënvlerësoni kurrë fuqinë e një pulovre për të transformuar komplet veshjen! Një bluzë e leshtë, pambuku apo kashmiri është shpëtim për shumë arsye; së pari të të mbajë ngrohtë dhe pastaj, t’ju bëjë të dukeni stil ndonëse e veshur shumë thjeshtë. Për dimrin e 2020-ës do të bëni mirë të investoni në pulovra me ngjyra dhe prerje të veçanta, por për të krijuar një ide më të qartë, hidhini një sy modeleve më poshtë. Kushtojini vëmendje detajeve. Një jakë, kopsë apo një mëngë jo dhe aq e zakonshme do t’ju bëjnë të dukeni ndryshe.

1.

Bluzat/pulovrat që do t'ju ndryshojnë komplet veshjen

2.

Bluzat/pulovrat që do t'ju ndryshojnë komplet veshjen

3.

Bluzat/pulovrat që do t'ju ndryshojnë komplet veshjen

4.

Bluzat/pulovrat që do t'ju ndryshojnë komplet veshjen

5.

Bluzat/pulovrat që do t'ju ndryshojnë komplet veshjen

6.

Bluzat/pulovrat që do t'ju ndryshojnë komplet veshjen

7.

Bluzat/pulovrat që do t'ju ndryshojnë komplet veshjen

8.

Bluzat/pulovrat që do t'ju ndryshojnë komplet veshjen

9.

Bluzat/pulovrat që do t'ju ndryshojnë komplet veshjen

10.

Bluzat/pulovrat që do t'ju ndryshojnë komplet veshjen

Burimi: Who What Wear