JANË SUPER TË BUKURA/ Kim Kardashian heq dorë nga veshja e preferuar dhe kjo është për tu duartrokitur - AlpeGossip
JANË SUPER TË BUKURA/ Kim Kardashian heq dorë nga veshja e preferuar dhe kjo është për tu duartrokitur

JANË SUPER TË BUKURA/ Kim Kardashian heq dorë nga veshja e preferuar dhe kjo është për tu duartrokitur

Kur flasim për Kim Kardashian, nuk mund të lëmë jashtë vëmendjes linjat e saj, e veshjet që i ekspozojnë më së miri, por vitin e shkuar ajo na njohu edhe me dashurinë që ka për pëliçet me lëkurë kafshësh.

Kim kishte shpenzuar  miliona dollarë, për koleksionin me peliçe, por çfarë ndodhi?

Ajo ka hequr dorë nga peliçet me lëkurë të vërtetë kafshësh që të mos kontribuonte në abuzimin e kafshëve, ndonëse gjithnjë ka pëlqyer peliçet e tilla e që padyshim ka pasur një koleksion të madh.

Por kur bëhet fjal për Kim, ekziston gjithmonë një “As nën mëngë”.

Ajo ka gjetur një alternativë të re, duke i larguar të gjitha veshjet me lëkurë kafshësh për t’i zëvendësuar ato me lëkurë false e që gjithësesi duken të bukura.