JANË TEPËR NË MODË/ Ja si t’i kombinoni fundet e gjatë (FOTOT) – AlpeGossip
JANË TEPËR NË MODË/ Ja si t’i kombinoni fundet e gjatë (FOTOT)

JANË TEPËR NË MODË/ Ja si t’i kombinoni fundet e gjatë (FOTOT)

Nëse deri tani zgjedhja e parë kanë qenë fundet treçerekshe apo mini-t, kohët kanë ndryshuar. Fundet e gjata janë në modë më shumë se kurrë dhe nëse doni të dukeni chic në çdo orë dhe vend, duhet thjesht të mësoni si t’i kombinoni.

Gjeni modelin që i përshtatet fizikut tuaj dhe frymëzohuni!

1. Fundi i gjatë bazik që shkon me çdo bluzë

Fundet e gjata janë më shumë se në modë, por si

2. Kuadratat në një fund të gjatë ndryshojnë komplet veshjen!

Fundet e gjata janë më shumë se në modë, por si

3. I gjatë gjer në fund të këmbëve, me rrudha dhe prerje!

Fundet e gjata janë më shumë se në modë, por si

4. Fundi “kolonë”. Mjafton një bluzë e thjeshtë me vija dhe një palë atlete dhe jeni gati

Fundet e gjata janë më shumë se në modë, por si

5. Fundi i gjatë me pala

Fundet e gjata janë më shumë se në modë, por si

6. Fund i gjatë lëkure

Fundet e gjata janë më shumë se në modë, por si

Burimi: Who What Wear