NUK FLASIN ME NJËRI-TJETRIN? E vërteta e raportit të Evi Reçit me Flori Mumajesin – AlpeGossip
NUK FLASIN ME NJËRI-TJETRIN? E vërteta e raportit të Evi Reçit me Flori Mumajesin

NUK FLASIN ME NJËRI-TJETRIN? E vërteta e raportit të Evi Reçit me Flori Mumajesin

Me një foto krah Flori Mumajesit, Evi Reçi ka hedhur poshtë zërat se ka një zënkë midis tyre.

“Pupa”, ka shkruar ajo shoqëruar me një zemër lejla krah Florit, ku shihen të dy të qeshur.

Dyshja ka hedhur kështu poshtë zërat se mes tyre ka një problem, duke provuar se bashkë gëzojnë një miqësi të hershme.

Flori dhe Evi kanë bashkë një projekt të titulluar “I ngjaj asaj”, i cili ka rezultuar tejet i suksesshëm.