JENI NË MËDYSHJE PËR NJË NDRYSHIM? Kjo është ngjyra më “IN” e flokëve që po fikson vajzat VIP (FOTOT) – AlpeGossip
JENI NË MËDYSHJE PËR NJË NDRYSHIM? Kjo është ngjyra më “IN” e flokëve që po fikson vajzat VIP (FOTOT)

JENI NË MËDYSHJE PËR NJË NDRYSHIM? Kjo është ngjyra më “IN” e flokëve që po fikson vajzat VIP (FOTOT)

Stina e pranverës nuk na ka sjellë vetëm ndryshim të graderobës por edhe të ngjyrës së flokëve.

Flokët janë gjysma e bukurisë së një femre të cilat kanë një rëndësi të madhe për pamjen e tyre.

Kemi vënë në postimet e vajzave VIP se trendi i pranverës këtë sezon do të jenë flokët me ngjyrë portokalli si në kafe, ku shumë prej tyre po fiksohen nga kjo ngjyrë.

Nëse ende jeni në dyshim se çfarë ngjyre flokësh të zgjidhni, mos u stresoni sepse Alpegossip.al ju sjell fotot e vajzave VIP me flokët portokalli dhe jua lë ju në dorë nëse do ndryshonit njësoj si ato.