Jeni më tepër romantikë se ç’duhet? Provoni këto pozicione! – AlpeGossip
Jeni më tepër romantikë se ç’duhet? Provoni këto pozicione!

Jeni më tepër romantikë se ç’duhet? Provoni këto pozicione!

Ndonjëherë seksi është i gjithi “zjarr”, domethënë i egër, i shpejtë, i gjallë, por ka edhe raste kur pëlqen t’i marrësh gjërat shtruar…se fundja s’po të ndjek njeri nga pas.

Zakonisht, seksi më i mirë është ai që të lidh me partnerin, që të dy merrni dhe jepni në të njëjtën kohë, pra e lini veten “t’ju marrë rrjedha”.

E nëse jeni persona të tillë, romantikë, duhet patjetër të provoni këto pozicione. /Blitz.al/

Lovers Entwined

Cupid’s Arrow

Lazy Cowgirl

The Star-Corssed Lovers

Two of Hearts